O MENI

Kaj me je prepričalo, da sem postala manualna terapevtka?

Kot navdušena športnica z različnimi pridobljenimi poškodbami, sem se mnogokrat znašla pod rokami odličnih maserjev in terapevtov, ki so mi lajšali bolečine ter rehabilitirali poškodbe. Odločitev za strokovno preusmeritev v življenju pa je padla, ko sem se prvič srečala z bowenovo terapijo. Navdušena nad tem, kako se telo s pomočjo te metode samouravnoveša, sem spoznala, da je to tisto pravo, kar želim dati ljudem. In tako je tudi bilo …

Danes svoj poklic že z veseljem opravljam v polnem času, vsakodnevno raziskujem, se izobražujem v Sloveniji in tujini ter se vsak dan zahvaljujem za to čudovito pot.

Po končanem študiju na Fakulteti za upravo, sem se preusmerila v masaže, pridobila certifikat za maserja, kasneje pa odločila za študij na Akademiji za manualno terapijo in tudi uspešno diplomirala. Temu so in bodo sledila tudi ostala, specifično usmerjena izobraževanja ter usposabljanja.

MOJCA PERKO,
manualna terapija

KJE SE NAHAJAM?

Moji prostori se nahajajo v pritlično-poslovnem delu draveljske stoplnice, prepoznavne po modrozelenih odtenkih. Lokacija je dostopna peš, s kolesom, z avtomobilom ali z LPP.

Mojca Perko, Brilejeva 13, 1000 Ljubljana
telefon: 031 339 121
epošta: info@mojcaperko.si

PARKIRIŠČE

V bližini je možno brezplačno parkiranje pred trgovino SPAR (Pečnikova 9, 1000 Lj.), nadaljujete mimo bankomata za modro-zeleno stolpnico, čez mostiček na desno ploščad in že boste zagledali moje prostore.

LPP

V kolikor prihajate z avtobusom, po Celovški vozita 1 in 25, izstopite na LPP postajališču Trata, se povzpnete po betonskih stopnicah, z njih na levo po pološčadi vse do številke 13.

Brilejeva 13, Ljubljana - Dravlje