AIRNERGY

Foto: Motoki Tonn, Unsplash
Foto: Motoki Tonn, Unsplash

“We cannot change our bodies, but we can improve the quality of the air we breathe.”

Je vitalizator, naprava in metoda vdihovanja, ki ga navdihuje narava. Pripomoček in regeneracija v enem, ki na naraven način spodbuja zdravje, kakovost življenja, regeneracijo in dobro počutje.

Airnergy (aktivni zrak) je neinvazivna metoda vdihavanja kisika, znana tudi kot spirovitalna ali respiratorna metoda. Sistem Spirovital uporablja biofizični proces fotosinteze po vzoru narave.

Uporablja se specializirana naprava za nenehno pretvorbo kisika v zraku (tripletni kisik) v aktivno obliko kisika (singletni kisik), ki ga telo lažje absorbira. Tako se poraba kisikav celicah poveča. Airnergy ni povezan z že znanim koncentriranim ali ioniziranim kisikom ali ozonom (ga ne doda).

Pomeni, da Airnergy telesu zagotavlja aktiviran kisik v obliki singletnega kisika. Pri metodi vdihavanja Airnergy se zrak zaradi pretiranega procesa kemiluminiscence privede v “telesno primerno” obliko, ki ga telo pozna.

 

AIRENERGY OMOGOČA CELIČNO ŽIVLJENJE IN SPODBUJA REGENERACIJO

Le 21 minut na dan vdihnemo “aktiviran zrak”, ki nastane s pomočjo naravnega postopka, podobnega fotosintezi v zelenih listih. Airnergy omogoča celično življenje in spodbuja regeneracijo.

Vitalizacija z Airnergy lahko bistveno izboljša dihalno  funkcijo in povečuje telesu lastne zaščitne sisteme. To krepi moč samozdravljenja, krepi vaš imunski sistem in oskrbuje telo z osnovno električno energijo iz naravne lekarne na celični ravni z vitalnim in uporabnim kisikom.

AIRNERGY+ TEHNOLOGIJA UČINKUJE NA:

Klinične izkušnje so pokazale, da se Airnergy lahko uporablja pri številnih pogojih in težavah ter da koristi vključujejo:

  • Povečanje telesne energije, počutimo se bolj vitalni, močnejši in hitrejši
  • Povečanje mentalne sposobnosti, naredi nas bolj zbrane in budne
  • Krepitev dihalne funkcije in ojačanje imunske sposobnosti za boj proti infekcijam in boleznim
  • Zmanjšanje stresa, utrujenosti in posledic kroničnih bolezni
  • Omogoča in optimizira izkoriščanje kisika celic in tkiv
  • Izboljša proces cirkulacije in zmanjša srčni utrip z boljšo telesno zmogljivostjo
  • Uravnava avtonomni živčni sistem
  • Pomaga ohranjati krajši utrip v mirovanju
  • Pomaga pri okrevanju po naporu z zmanjšanjem kopičenja mlečne kisline
  • Izboljša vzdržljivost in moč

Cilj Airnergy-Spirovitalizacije je pomagati izkoriščati kisik na ravni celic, ko trpijo zaradi stresa, so bolne in se starajo.

Neželeni učinki niso znani. To je bilo prej nemogoče. Airnergy se lahko uporablja tudi kot preventiva.

AIRENERGY JE POPOLNOMA VAREN

pljuca-airnery3

Primeren je za vse starostne skupine, izjema so le zdravi otroci, stari od 0 do 14 let. Zakaj?

Ker je proizvodnja energije optimalna v otroštvu, v nasprotju s starejšimi odraslimi, je priporočljivo, da se metoda s Spirovitalom uporablja samo za bolne otroke in po posvetovanju z zdravnikom. Prav tako naj se Airnergy uporablja med nosečnostjo  po posvetovanju z zdravnikom.

Pozitivni učinki na naše telo trajajo tri do pet dni in nas varujejo pred  negativnimi vplivi iz okolja, saj lahko naš imunski sistem, ki je zdaj električno napolnjen, dejavneje sodeluje.