JE VITALIZATOR, NAPRAVA IN METODA VDIHOVANJA.

Pripomoček in regeneracija v enem, ki na naraven način spodbuja zdravje, kakovost življenja, regeneracijo in dobro počutje.

Oksigenacija je eden najpomembnejših procesov v življenju. Brez hrane lahko živimo približno 3 tedne, brez vode 3 dni in brez kisika le 3 minute.

Kakovost vdihanega zraka je pomembna in dejavniki, kot so onesnaženje in slaba kakovost zraka v zaprtih prostorih, lahko izjemno vplivajo na naše zdravje in povzročijo nizko raven energije, utrujenost, tesnobo, bolezni srca, težko dihanje in še veliko več kroničnih stanj. Onesnaženje je eden največjih svetovnih morilcev, saj prizadene več kot 100 milijonov ljudi, kar je primerljivo s svetovnimi boleznimi, kot sta malarija in HIV.

Vendar vemo tudi, da je največji potencial za regeneracijo v zdravem zraku v naših gozdovih in gorah.

Edinstven in preprost koncept Airnergy je nemško podjetje predstavilo napravo, ki je znatno izboljšala vnos energije pri dihanju z optimizacijo izkoriščenosti kisika v celicah in s tem pozitivno vplivala na različne telesne funkcije.

KAKO METODA VDIHOVANJA Z VITALIZATORJEM AIRNERGY VPLIVA NA NAŠE TELO?

Zahvaljujoč metodi Airnergy Spirovital se zrak za dihanje zaradi patentiranega procesa kemiluminiscence privede v “telesno primerno” obliko. Postopek se izvaja s tehničnim postopkom, ki temelji na naravni fotosintezi. Fizična pretvorba kisika iz enega stanja v drugo je omogočena s patentirano metodo (s tako imenovanimi katalizatorji), ki tehnično ponovi naravni proces fotosinteze.

Kratkotrajni singletni kisik se v milisekundah vrne v osnovno stanje (tripletno stanje) in s tem sprosti energijo, ki se sprosti iz razlike med tripletnim in singletnim stanjem, v okoliški medij, v tem primeru v molekule vode. Da bi zagotovili ta postopek, zrak speljemo skozi steklenico, napolnjeno z vodo, da se zrak navlaži, preden ga drugič speljemo skozi katalizatorje. Nato se zrak, ki je nasičen z energijo, vdihne.

Z drugimi besedami, tehnologija Airnergy odvzema zrak iz atmosfere prostora in ga nenehno preoblikuje iz tripletnega stanja v visokoenergijsko stanje (singletni kisik), ki je fiziološko aktivna oblika kisika, ki ga telo pozna.

V času te pretvorbe se energija sprosti in energiziran zrak prihaja skozi vodo in vlaga kopira energijo v telo. Kratkotrajni singletni kisik se v delih milisekunde vrne v osnovno stanje in zato odda energijo, takoimenovano relaksacijska energijo. Molekule vode v dihalnem zraku prevzamejo to energijo, ki se nato vdihne skupaj z običajnim dihalnim zrakom.

Metoda Airnergy Spirovital optimizira uporabo kisika iz okoliškega zraka: poraba kisika v celicah se poveča.

EZ VODA

Ekipa Geralda Pollaca je odkrila “četrto” fizično stanje vode: poleg trdnega, tekočega in plinastega stanja so iskalci lahko prepoznali tudi stanje, v katerem se molekule tekoče vode uredijo v heksagonalni “kristalni mreži”.

To stanje se imenuje “voda EZ” (voda izključevalnega območja) in ima nekaj neverjetnih lastnosti, kot so sprememba električne odpornosti, večja, skoraj želatinasta viskoznost, močna absorpcija infrardeče svetlobe, spremenjena vrednost pH in močan negativni učinek napolniti.

Električno nabite molekule vode v zraku, raztopljene s pomočjo kisika, znane kot EZ voda, zagotavljajo našemu telesu več kot 2000-krat večjo energijo, kot je v kompaktni, tekoči obliki in so tako bistveno bolj biološko aktivne. V tem je skrivnost zdravilnih lastnosti gozdnega zraka, ki spodbujajo zdravje. Tudi tega ne pijemo, žal pa krajev v naravi, kjer lahko vdihnemo gozdni zrak, postaja vse manj.

Optimalna oskrba s kisikom v celicah in naturalizacija ali odstranjevanje reaktivnih zalog kisika sta osrednja sestavina pri ohranjanju zdravja in premagovanju bolezni.

MOŽNA PODROČJA UPORABE

Raziskave so pokazale, da se poveča uporaba kisika v telesu – z lastno učinkovitostjo telesa – in da se izboljša antioksidativna sposobnost. Posledično se avtonomni živčni sistem in lastni regenerativni procesi telesa spodbujajo in tako podpirajo metabolizem. 

AIRNERGY SE JE IZKAZAL PRI:

pljuca-airnery3

Bolezni dihal, slaba koncentracija, utrujenost, motnje spanja, kronična utrujenost, sindrom izgorelosti, apneja v spanju, zaostajanje curka, motnje krvnega obtoka, hipertenzija, multifaktorska kemijska občutljivost (MCS), bolezni srca in ožilja, visoka raven holesterola, tinitus, bronhitis (KOPB), kronični sinusitis, diabetes, makularna degeneracija (AMD), fibromialgija, revmatske bolezni, alergije, motnje metabolizma jeter, hormonske motnje, kožne bolezni, motnje vida, bolezni starejših (bolezen Parkinsonova, Alzheimerjeva bolezen), bronhialna astma, pomanjkanje energije in zaspanosti čez dan in preventivne namene.

KAKO DELUJE?

Uporabnik vdihne zrak prek udobne kanile približno 20-30 minut. Učinek lahko primerjamo z vdihavanjem močne koncentracije svežega gorskega ali morskega zraka. Posledično celice lažje izrabljajo kisik v telesu. Običajno je  pozitivne učinke opaziti  precej hitro, ker izboljšana izraba kisika spodbuja (mitohondrijsko) celično aktivnost in komunikacijo, uravnava presnovo in sprošča novo vitalno energijo.